2009. június 13.

7 titok ihlette gondolatok


A "7 titkos" játék felhívás Trinitytől, Ancsitól és Napmátkától érkezett hozzám. Köszi, hogy gondoltatok rám! Mivel inkább az a háttérből figyelős fajta vagyok, ezért gondolkodtam, hogy részt vegyek-e a játékban. Átgondolva arra a következtetésre jutottam, hogy vannak olyan titkok, amik azért titkok, mert nem ismerjük egymást...egyelőre:) Ezekről akár írni is lehet a "nagy nyilvánosság előtt". És vannak azok a titkok, titkos vágyak, amik továbbra is a lakat alatt maradnak....Végül is megírtam gondolataimat és ekkor a technika megtréfált, nem tudtam közzé tenni....Most (két nap elteltével) ismét nekilátok:

1. Vízöntő vagyok, vízöntő aszcendenssel. Levegő jegy. Az asztrológia tudományába annyira mélyen nem ástam bele magam, viszont érdekel az emberek jellemzése, megismerése szempontjából. Szerintem - természetesen egyéb genetikai, társadalmi tényezők mellet - meghatározó lehet a csillagjegyünk. 17-18 éves koromig még a saját csillagjegyemmel sem foglalkoztam. Ekkor kerülhetett egy a vízöntőkről szóló könyv a kezembe, és a saját csillagjegyemről írt tulajdonságok sokat segítettek, hogy a kamaszkor nehézségei közepette tudjak valamibe kapaszkodni, hiszen ilyenkor az embernek sok problémája van saját magával, nem találja a helyét...
Gyakran játszom azt a játékot, hogy próbálom emberekről kitalálni, mi lehet a csillagjegyük. Van hogy ráhibázok:)

2. Alapvetően vidám és optimista vagyok, azért néha tudok okot találni egy kis szomorkodásra...Szeretem azokat az embereket, akik fejlett, árnyalt humorérzékkel , optimizmussal rendelkeznek - nekem is segítenek.

3. Nagyon jó volt az óvodás és az általános iskolás időszak. Szeretet vett körül. Szép emlékeim vannak. Persze voltak lelki fájdalmak, csalódások de mint tudjuk ezek erősítenek minket. A kamaszkort nem szerettem, jó hogy vége. Nekem se jött be a gimnázium napi számonkéréses formája. Az kétségtelenül igaz, hogy nagyon sok inger éri ekkor az embert, és vannak akkor megszerzett alapok, amikre ma is építhet. Az egyetemről elmondhatom, hogy végül jó társaságba keveredtem:)

4. Nagyon fontos számomra, hogy vannak akikre számíthatok és vannak akik számíthatnak rám.

5. Szeretem azokat a perceket, órákat, napokat amikor megáll az idő...és persze azt is ami előidézi:)))))

6. Szeretem a "láncfilmnézést". Egyre kevesebbet nézek tévét, viszont kedvelem a szívet, lelket melengető, elgondolkodtató, számomra tartalmas filmeket. És igen szeretem az un. művészfilmeket, valahogy le tudnak kötni. Amikor rábukkanok a fogamra való filmekre, felveszem őket és amikor eljön a "filméhség" szépen sorban lejátszom őket. Van néhány sorozat is, de nem annyira a trendihez tartozók.

7. Szenvedélyesen szeretek sütni, főzni, recepteket böngészni és minden olyan tevékenységet szeretek, ami ezekkel kapcsolatos.(Ezt szerintem sejthettétek:)

7+1 Alapvetően nyugodt és türelmes vagyok, de vannak kivételek. Vannak rossz tulajdonságaim is, de ezekkel most nem terhellek benneteket:)))))))

Most ennyi "titkot" ismerhettetek meg rólam:)

A kérdést nem adom tovább, mert akiknek adnám, már mind játszottak...

Ui.: A kép a pécsi szerelemlakatokról készült a Janus Pannonuis utcában. Erre az utcára nézett a gimnáziumi osztályunk ablaka:)

3 megjegyzés:

  1. Pécs...nagyon szép város, egyszer tréfált csak meg velem. Még a gimnáziumi évek alatt. Négy napra mentünk május 1. körül. Piszok hideg volt, és végig zuhogott. A szállásunk meg...egy pincében, centis szivacson...gondolhatod...
    De azután többször is jártam Pécsen, csodaszép időben. Nagyon megfogott.
    Köszönöm szépen a titkokat. Ilyennek képzeltelek! Nekem a láncfilmnézés nem megy, naponta legfeljebb egy élményt tudok dédelgetni, az szellemileg elég.

    VálaszTörlés
  2. Napmátka, úgy gondoltam, ennyicske titokkal én is tartozom nektek, ha már én is betekintést nyerhettem a tiétekbe...
    A láncfilmnézés azért olyan sűrűn nem adatik meg, van hogy beérem 2-3 filmmel, vagy egy sorozat néhány epizódjának egymás utáni megnézésével.
    Igen, Pécsnek van hangulata, bár azért sokat változott...

    VálaszTörlés
  3. Köszi a titkokat!!!
    (Már éjjel olvastam ám, csak sokan megdöbbentek volna, hogy én milyen lökött vagyok, éjjel itt böngészek:) Pedig megéri, és hát ha egyszer akkor jutok hozzá.....)
    Igen, az időt néha jó volna kicsit megállítani....

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails