2010. július 2.

Kifőztük! 5. szám!

Megjelent a Kifőztük 5. száma! Több mint ötven nyári receptet kínálunk olvasóinknak. Az újság tematikája a korábbi számokéhoz hasonló: előételek, levesek, főételek, köretek, desszertek, péksütemények, italok, vega és reform ételek, tartósítás, befőzés és néhány technika, praktika és borajánló is gazdagítja az ételek sorát. Aki regisztrált a http://www.kifoztuk.hu/ oldalon letöltheti a Kifőztük valamennyi számát! Aki még nem regisztrált néhány kattintással megteheti és elérhetővé válik az újság.

A Kifőztük 5. számába több recepttel is készültem: grillpácok, salsák, hideg krumplileves, a tahini készítés technikája és a képen látható borsos kifli, amelyet szeretettel küldök a Kifőztük stábjának!:))...részletes receptek az újságban...

Reméljük jó ötletekkel tudtunk szolgálni! Jó olvasást az újsághoz, és nagy kedvet kívánok a receptek elkészítéséhez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails