


A fenyőmagot serpenyőben megpirítjuk és félretesszük. A sonkát vékony csíkokra szeleteljük, kevés olívaolajon üvegesre sütjük. Hozzáadjuk a felszeletelt fokhagymát és a mosott, szárított spenótot. 5-6 percig pároljuk, amíg össze nem esik a spenót. A paradicsomot felszeleteljük.
A megkelt tésztát két kézzel széthúzzuk, kör alakúra formázzuk és sütőpapírral bélelt nagy tepsire fektetjük.
A spenótot a sonkával együtt a tésztára rakosgatjuk, rátesszük a paradicsomot, megszórjuk reszelt sajttal és pirított fenyőmaggal.
10 percet pihentetjük, majd 200-220 fokra melegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.
5-10 perc pihentetés után, melegen fogyasztjuk.
A megkelt tésztát két kézzel széthúzzuk, kör alakúra formázzuk és sütőpapírral bélelt nagy tepsire fektetjük.
A spenótot a sonkával együtt a tésztára rakosgatjuk, rátesszük a paradicsomot, megszórjuk reszelt sajttal és pirított fenyőmaggal.
10 percet pihentetjük, majd 200-220 fokra melegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.
5-10 perc pihentetés után, melegen fogyasztjuk.
A fenyomag nagyon jo otlet rajta, szeretem a piritott izet. AnazarKonyhatunder (csak igy enged kommentelni, bejelentkezve nem tudok)
VálaszTörlésHmm... ez ínycsiklandó lehet!
VálaszTörlésAnazar! Köszönöm!:)
VálaszTörlésSzabina! Próbáld ki!
VálaszTörlés