A pikáns, csípős mázban sült csirkehúsnak remek kísérője a birskörte. Egy gyorsan összeállítható étel, az őszre jellemző ízekkel, zamatokkal. A nyers birskörtéből kompótot főzünk, vagy birskörtebefőttet adunk a húshoz, amelynek használata lényegesen meggyorsítja az elkészítés idejét.
Elkészíthetjük őszi ünnepnapokra, vendégváró fogásként vagy vasárnapi ebédként is. Akit érdekel ennek a finom, egyszerű ételnek az elkészítése, a receptet megtalálja a http://www.kifoztuk.hu/ oldalon, az újság 8. számában.
Ha olyan jó az íze, mint amilyen szép a színe, rendben van!:)
VálaszTörlésHu de guszta! Imàdom a hùs-gyumolcs pàrositàst!
VálaszTörlésNagyon szépséges, igazán megenném
VálaszTörlésIldy! Meglepően jó az íze! Nekünk nagyon ízlett!
VálaszTörlésKöszi Anikó! Az elkészítése sem bonyolult..
Köszi Bianka!
Néztem a honlapot, és nem találtam fent ennek a receptjét, 2010es magazint nem találtam...meg lehet valahol találni?
VálaszTörlés