Ebben a levesben a sós, az édes és a csípős ízek harmóniájával találkozhatunk. Hűvös őszi napokon egy tányér pikáns hagymás birskörte-krémleves igazi lélekmelegítőül szolgálhat.
Hozzávalók:1 üveg birskörte befőtt vagy 3-4 birskörtéből készített kompót, 3 db közepes hagyma, 3 db közepes burgonya, 1,2 l húsleves vagy zöldségleves, 3-4 csilipaprika, 8 dkg vaj, 1 dl tejföl, 1 evőkanál liszt, só, bors
A recept részletes leírása megtalálható a Kifőztük 8. számában
Jaj nagyon tetszetős ez a kép és a leves is finom lehet
VálaszTörlésNagyon jò ez a fotò ès kulonleges a recept!!Gratulàlok!!!
VálaszTörlésKöszönöm Bianka!Örülök, hogy tetszik!
VálaszTörlésAnikó! Köszönöm szépen!A leves saját kitaláció, ezért különösen örülök, hogy tetszik:)
VálaszTörlésÁhh, remek a leves. És gyönyörű a tányér-csésze. Kanál meg nekem is van, ugyanilyen ;-)
VálaszTörlés