2010. október 16.

Birskörtés, csípős csirkehús

A pikáns, csípős mázban sült csirkehúsnak remek kísérője a birskörte. Egy gyorsan összeállítható étel, az őszre jellemző ízekkel, zamatokkal. A nyers birskörtéből kompótot főzünk, vagy birskörtebefőttet adunk a húshoz, amelynek használata lényegesen meggyorsítja az elkészítés idejét.
Elkészíthetjük őszi ünnepnapokra, vendégváró fogásként vagy vasárnapi ebédként is. Akit érdekel ennek a finom, egyszerű ételnek az elkészítése, a receptet megtalálja a http://www.kifoztuk.hu/ oldalon, az újság 8. számában.

5 megjegyzés:

  1. Ha olyan jó az íze, mint amilyen szép a színe, rendben van!:)

    VálaszTörlés
  2. Hu de guszta! Imàdom a hùs-gyumolcs pàrositàst!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépséges, igazán megenném

    VálaszTörlés
  4. Ildy! Meglepően jó az íze! Nekünk nagyon ízlett!

    Köszi Anikó! Az elkészítése sem bonyolult..

    Köszi Bianka!

    VálaszTörlés
  5. Néztem a honlapot, és nem találtam fent ennek a receptjét, 2010es magazint nem találtam...meg lehet valahol találni?

    VálaszTörlés