Az ötletes, kreatív medvehagymás ételek népszerűsítésére a korábbi évekhez hasonlóan a Pécsi Borozó szerkesztősége idén is meghirdette medvehagymás receptversenyét. Bármilyen étellel, itallal lehet jelentkezni, amelynek alapanyagai között szerepel a medvehagyma.
Lehetőség szerint a pályázók 2011. április 21-ig a recepteket tegyék közzé saját weboldalukon, blogjukon, vagy receptgyűjtő weboldalon. Nevezési díj nincsen, egy pályázó több recepttel is pályázhat.
A recepteket legalább egy fotóval (és a linkkel együtt) e-mailben lehet beküldeni 2011. április 21-ig a info(kukac)pecsiborozo.hu e-mail címre.
A legjobb receptek beküldői a Pécsi Borozó által összeválogatott borcsomagokat (természetesen Pannon Borrégiós borokkal) nyerhetik meg.
A receptversennyel kapcsolatban további információ a Pécsi Borozó oldalán található.Medvehagymás túrós pogácsa
A medvehagyma remek párost alkot túróval, tésztákkal, ezért kedvelt túrós pogácsánkat medvehagymával is elkészíthetjük. A pogácsa receptjét tovább variálhatjuk azzal, hogy a liszt egy részét kukoricaliszttel helyettesítjük. Szép színt ad a pogácsának és jól harmonizál a medvehagymás ízesítéssel is.
A recept folytatása a Pécsi Borozó oldalán olvasható.
De finom is ez a pogi!:-)Mostanában sokszor készítek medvehagymás ételt.
VálaszTörlésNagyon guszták ezek a pogácsák:)
VálaszTörlésNagyon finom, biztos siker
VálaszTörlésBiztos finomak, nagyon szépek.
VálaszTörlésKöszi Nelli! Valóban finom volt.
VálaszTörlésCsaládi tűzhely!Köszönöm:)
VálaszTörlésKöszönöm Kati!A családnak nagyon ízlett!
VálaszTörlésSAjnos nekem csak száritott medvehagymám van de azért kiprobálom gratulálok ügyes vagy
VálaszTörlés