2011. június 10.

Spárgára tekeredett szűzpecsenye

A villámlás okozta kényszerszünet után következzék még néhány ötletadó spárgás recept. Igaz már a szezon vége felé járunk, de még lehet kapni spárgát, és sokkal jobb áron mint 1-2 héttel ezelőtt. Aki még nem telt el spárgával, könnyen elkészítheti a következő ételeket. Elsőként következzék egy hús-spárga variáció, a spárgára tekeredett szűzpecsenye.
A spárgát előfőzve használjuk. A hozzávalókat inkább darabszámra lehet meghatározni, mint súlyra. A szűzpecsenye-, a sonka-, a sajtszeletek és a spárgasípok száma azonos legyen. A spárga előfőzése, majd a hús rátekerése némi időt vesz igénybe, de a sütéssel együtt viszonylag rövid idő alatt elkészíthető az étel.

A recept a Pécsi Borozó oldalán olvasható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails