2014. október 16.

Mediterrán fűszersó



Fűszersókat magunk is könnyen készíthetünk. A cserépben, balkonon, kertben nevelt fűszereket megszáríthatjuk és tetszés szerinti arányban, különféle fűszersókat, fűszerkeverékeket készíthetünk.


Hozzávalók

4 evőkanál szárított oregánó (szurokfű)
2 evőkanál szárított rozmaring
2 evőkanál szárított bazsalikom
1 evőkanál szárított zsálya
2 szárított babérlevél
1 evőkanál szárított kakukkfű
1 evőkanál szárított fokhagyma
2-3 szárított csilipaprika húsa
2-3 evőkanál durva tengeri só

A hozzávalókat elkeverjük, és tetszés szerint őröljük.



 A recept a Kifőztükben is megjelent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails