2014. október 30.

Csípős-joghurtos csirkeszárny


Hozzávalók

15 db csirkeszárny

A páchoz:

1,5 dl joghurt
1 kávéskanál csilipehely
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 teáskanál őrölt pirospaprika
3-4 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál balzsamecet

2-3 zellerszár


A megtisztított csirke szárnyakat a porcoknál elvágjuk. A szárny középső és comb részét megsózzuk. A pác hozzávalóit összekeverjük, hozzáadjuk a darabokra vágott zellerszárat és beleforgatjuk a húst. Lefedve, hűvös helyen legalább 1-2 órát állni hagyjuk. A húst a páccal együtt tepsibe öntjük, ha szükséges sózzuk és 190 fokra melegített sütőben 40-50 perc alatt pirosra sütjük úgy, hogy 30 perc sütés után a húsokat megfordítjuk.
Melegen, salátával kínáljuk.


Tipp: a leeső szárnyvégeket alaplé készítéséhez felhasználhatjuk.

A recept a Kifőztük magazinban is megjelent.

4 megjegyzés:

  1. nagyon finom lehet. Köszönöm az ötletet.A tányér gyönyörű, nagyon gyönyörű, a leggyönyörűbb amit eddig láttam !!!

    VálaszTörlés
  2. Memperkenalkan, Ace Maxs Obat Kanker Payudara alami berbahan dasar 100% Herbal. Mengobati kanker payudara stadium awal TESTIMONI ACE MAXS hingga stadium akhir dengan efektif dan aman tanpa operasi, tanpa kemoterapi, tanpa radiasi dan tanpa menimbulkan efek samping yang membahayakan. LEGALITAS ACE MAXS  Kualitasnya terjamin, sudah terdaftar di BPOM RI dan DEPKES RI. Simak kandungan lengkap dan keunggulannya berikut ini! KHASIAT ACE MAXS
    CARA ORDER ACE MAXS

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails