A tagliatelle spenótos változata, mint minden egyszerű tésztaétel 30 percen belül elkészíthető. Tálalhatjuk zsúfolt hétköznapokon ebédként, vacsoraként, de egy ünnepi menüsor ételeit is gazdagíthatja. A spenót előfőzve (blansírozva), medvehagyma pestóval ízesítve kerül a tésztára.
Bor tipp: Bősz Adrián Szekszárdi Rajnai Rizling 2008
Hozzávalók: két adaghoz 25-30 dkg tagliatelle, 30 dkg spenót, 2-3 evőkanál medvehagyma pesto, 6-8 dkg füstölt szalonna, 1,5 evőkanál olívaolaj, só, frissen őrölt bors.
A recept folytatása a Pécsi Borozó oldalán olvasható.Bor tipp: Bősz Adrián Szekszárdi Rajnai Rizling 2008
Nagyon finom lehet
VálaszTörlés:)Köszi.
VálaszTörlés