A spárgából készült ételek közül ez a penne volt az egyik kedvencem. Egyszerű, gyors és finom. A spárgához jól illik a kakukkfüves, tejszínes ízesítés. A kevesebb mennyiségű tejszínt a tészta magába szívja, de egy enyhe tejszínes réteg marad a pennén, amely igen jól harmonizál a roppanós spárgával.
Hozzávalók: két adaghoz 30 dkg penne, 50 dkg spárga (ebből csak a csúcs felőli, eltördelt részeket használjuk), 8-10 dkg füstölt sonka vagy szalonna, 2 dkg vaj, 1 evőkanál olívaolaj, 1 dl tejszín, 5 dkg krémsajt, 1 teáskanál szárított kakukkfű, só, frissen őrölt bors.
A recept folytatása a Pécsi Borozó oldalán olvasható.
A recept folytatása a Pécsi Borozó oldalán olvasható.
Egyetèrtek!!!!Finom!!
VálaszTörlésHa van kedved nevezz be a 'Clafoutis & Pie'
contestemre. Akàrmilyen gyumolcsbol kèszult pite vagy calfoutis receptet kèrek! Biztos tudnàl valami inyenc pitèvel benevezni!
http://paprikapaprika.blogspot.com/2011/06/nuovo-contest-dellestate-clafoutis-pie.html
Köszönöm Anikó! Ok, rendben a határidőig próbálok küldeni:) Köszi!
VálaszTörlés