2012. február 16.

Mustáros-paprikakrémes burgonya

Egyszerű, olcsó, gyors étel. Fogyasztható köretként, vagy salátával önálló ételkén is.

A recept a Kifőztük 2012. évi februári számában jelent meg. A magazin továbbra is ingyenesen letölthető a www.kifoztuk.hu oldalról.

Hozzávalók 2 személyre

6 db közepes héjában főtt burgonya
1 evőkanál magos dijoni mustár
1 evőkanál paprikakrém (darált paprikakrém)
8 dkg vaj

frissen őrölt bors

A hámozott, főtt burgonyákat hosszában négyfelé vágjuk. A felhevített vajon sütni kezdjük. Amikor enyhén pirul, a mustárt a paprikakrémmel elkeverjük, és a burgonyára öntjük. Sóval, frissen őrölt borssal fűszerezzük. Addig sütjük, amíg ropogós kérge nem lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése