tag:blogger.com,1999:blog-587598148378640392.post3248838186671479396..comments2024-03-20T10:19:19.214+01:00Comments on Ízes kalandok: Joghurtos padlizsánkrémTündérhttp://www.blogger.com/profile/06656194674815215074noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-587598148378640392.post-84253244677683711072013-08-22T18:48:00.673+02:002013-08-22T18:48:00.673+02:00Fölösleges s fakés, nyugodtan hasznàlhatunk rendes...Fölösleges s fakés, nyugodtan hasznàlhatunk rendes kést. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-587598148378640392.post-43496462782898794962011-07-28T21:19:27.838+02:002011-07-28T21:19:27.838+02:00Kedves Márta!
Tapasztalatom szerint - és bevallom ...Kedves Márta!<br />Tapasztalatom szerint - és bevallom végeztem egy kis közvélemény kutatást, így sokak tapasztalata szerint:)- bátran használhatunk fém kést, aprítót stb.Ezek a mai kések már olyan anyagból készültek, nem barnítják meg a padlizsánt (nem oxidálódnak, vagy az nem olyan mértékű)Tündérhttps://www.blogger.com/profile/06656194674815215074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-587598148378640392.post-47307235836074189212011-07-27T20:33:19.338+02:002011-07-27T20:33:19.338+02:00Ma én is padlizsánkrémet készítettem, imdáomMa én is padlizsánkrémet készítettem, imdáomBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-587598148378640392.post-37435486893482008722011-07-27T06:46:10.634+02:002011-07-27T06:46:10.634+02:00Az aprítást és egyéb műveleteket ajánlott fa késse...Az aprítást és egyéb műveleteket ajánlott fa késsel végezni, így nem sötétedik meg az alapanyag.Kósa Mártahttps://www.blogger.com/profile/04762624829246392240noreply@blogger.com