tag:blogger.com,1999:blog-587598148378640392.post1855966580349656338..comments2024-03-20T10:19:19.214+01:00Comments on Ízes kalandok: Focaccia (pizzakenyér)Tündérhttp://www.blogger.com/profile/06656194674815215074noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-587598148378640392.post-70243618221104010812014-06-07T12:42:07.710+02:002014-06-07T12:42:07.710+02:00Megcsináltam, nagyon finom, de sajnos nekem bekemé...Megcsináltam, nagyon finom, de sajnos nekem bekeményedett sütés közben, főleg a széle. Lehet hogy túlsütöttem? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-587598148378640392.post-60008947882465871642009-10-22T12:51:49.029+02:002009-10-22T12:51:49.029+02:00Kedves LP!
Örülök, hogy tetszett és jól sikerült a...Kedves LP!<br />Örülök, hogy tetszett és jól sikerült a sütés!Tündérhttps://www.blogger.com/profile/06656194674815215074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-587598148378640392.post-81688728664608554172009-10-20T18:07:15.989+02:002009-10-20T18:07:15.989+02:00Köszönöm a tippeket! Végül nem készítettem el a té...Köszönöm a tippeket! Végül nem készítettem el a tésztát előző este, mert 5 dkg élesztőm volt és a maradékot felhasználva muszáj volt gyorsan egy kis buktatésztát is gyúrni. Nagyon finom lett, bár én teljes kiörlésű lisztből csináltam és a puhább változatra szavaztam + a tetejére currys sült paprikát tettem. Legközelebb a ropogós verziót is muszáj lesz kipróbálnom. 1000hála a receptért, elpéAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-587598148378640392.post-48696375156871914782009-10-14T21:12:21.044+02:002009-10-14T21:12:21.044+02:00Köszönöm Napmátka!
Mostanában sok mindenhez haszná...Köszönöm Napmátka!<br />Mostanában sok mindenhez használok rozmaringot, nagyon megkedveltem. A foccaciának sülés közben leírhatatlan az illata!<br /><br />Kedves LP!<br />Nyugodtan dagaszd be a tésztát előző este, a hűtés nem fog ártani, csak lassabban kel...(Ha kicsit több vizet - kb. 2,5 dl - használsz a megadottnál, a focaccia kicsit puhább lesz. A receptben leírt mennyiséggel és a megadott méretre való nyújtással kicsit ropogósabb, szárazabb focacciát kapunk. Én így szeretem:)Jó dagasztást!Tündérhttps://www.blogger.com/profile/06656194674815215074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-587598148378640392.post-55720265561181102182009-10-14T14:47:47.095+02:002009-10-14T14:47:47.095+02:00Kedves Tündér! Ha előző este begyúrnám a tésztáját...Kedves Tündér! Ha előző este begyúrnám a tésztáját, ugye nem rontja el a hűtés? Köszönöm, elpéAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-587598148378640392.post-15755584703261880692009-10-13T23:07:28.302+02:002009-10-13T23:07:28.302+02:00De szép lett! Kevés ételben szeretem a rozmaringot...De szép lett! Kevés ételben szeretem a rozmaringot, de ehhez nagyon megy!erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-587598148378640392.post-40271181694544134662009-10-13T20:36:12.555+02:002009-10-13T20:36:12.555+02:00Köszönöm Trinity! Ó,igen az idővel mostanában én i...Köszönöm Trinity! Ó,igen az idővel mostanában én is hadilábon állok, valahogy kevesebb időm jut gasztroblogokat nézegetni(a napokban pl. tengernyi birskörtével kellett megbirkóznom:), és bizony én is sok mindenről lemaradtam...Tündérhttps://www.blogger.com/profile/06656194674815215074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-587598148378640392.post-16163958051997992302009-10-13T00:21:43.869+02:002009-10-13T00:21:43.869+02:00Ez a focaccia is szuper, de rengeteg jóról lemarad...Ez a focaccia is szuper, de rengeteg jóról lemaradtam...Kevesebb az időm, most gratulálok a fügés muffinhoz és az almás sütidhez is, mindegyik nagyszerű!!!trinityhttps://www.blogger.com/profile/17414030403460880872noreply@blogger.com