tag:blogger.com,1999:blog-587598148378640392.post1762601293668411467..comments2024-03-20T10:19:19.214+01:00Comments on Ízes kalandok: Szűzérmék capribogyós-sültpaprikás mártással, vajas-petrezselymes cicatellivelTündérhttp://www.blogger.com/profile/06656194674815215074noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-587598148378640392.post-50800972401668451462009-09-19T17:15:46.832+02:002009-09-19T17:15:46.832+02:00Szia, ez nagyon jól hangzik, ez a recept.Elmentett...Szia, ez nagyon jól hangzik, ez a recept.Elmentettem.Ja és éppen én is a héten készítettem hamis krémest, de ezúttal gyümölccsel és kekszel.Ottishttps://www.blogger.com/profile/14275790788805309602noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-587598148378640392.post-63153494177255996532009-09-19T14:30:31.328+02:002009-09-19T14:30:31.328+02:00Köszönöm Napmátka! Örülök, hogy tetszik!Köszönöm Napmátka! Örülök, hogy tetszik!Tündérhttps://www.blogger.com/profile/06656194674815215074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-587598148378640392.post-17853763670610753342009-09-19T13:52:30.631+02:002009-09-19T13:52:30.631+02:00Már írtam sokszor, most is azért akadt meg a szeme...Már írtam sokszor, most is azért akadt meg a szemem a recepteden (a gasztro gyűjtőblogon), mert annyira szeretem az ízkombinációkat, amit csinálsz. Ez is nagyon kívánatos és ötletes!erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.com